Bistro o
nazwie Natka niedawno uruchomione w Olivii Business Centre z polską,
tradycyjną kuchnią zapewnia, że na pewno jest bezkompromisowo,
zdrowo i niedrogo.
Natka zatrudnia
wyłącznie młody personel żeński. Oferuje on zdrowe warzywne i
owocowe dania, kulinarne nowości, a na deser także domowe ciasta.
Podczas mojej
przypadkowej wizyty w Natce, francuskie przeboje przy akompaniamencie
akordeonu śpiewała wokalistka Daria Zaradkiewicz, która
muzykę ma ponoć w sercu od dziecka. Śpiewa, komponuje, jest
laureatką telewizyjnego programu "Szansa na Sukces".
Parter
najwyższego w trójmieście wieżowca o 180 m wysokości Olivia Star jest połączony z
przeszklonym, wypełnionym zielenią, ogrodem zimowym,
zaprojektowanym jako tętniące życiem miejsce wydarzeń
artystycznych i edukacyjnych.
Na
parterze 38 kondygnacyjnego wieżowca Olivia Star, w ostatni październikowy czwartek, po
raz pierwszy odbył się jesienny bazarek zdrowej żywności. Można
było nabyć zdrową pajdę chleba ze... smalcem. Bazarki mają się
odbywać co tydzień.
W
Olivia Business Centre - jak się dowiedziałem – w kilku już
wybudowanych wieżowcach jest zatrudnionych łącznie około 9
tysięcy głównie młodych wiekiem osób.
To
tym 9 tys. pracownikom, Olivia oferuje aż 6 różnych punktów
gastronomicznych. W nich można spotkać się przy kawie, zjeść
lunch z klientem lub kupić kanapki do biura. Gastronomia Olivii
oferuje kuchnie japońską, meksykańską, polską, włoską, a
także w różnej postaci owoce morza. W takim mieście kilku
wieżowców każdy może znaleźć coś dla siebie do zjedzenia.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz